Дякую! Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

Багато десятиліть Швейцарія славиться у світі надійними банками, різноманітністю сортів сиру та розкішним наручним годинником, яким користуються політики, актори та інші vip-персони. Щороку кілька чоловіків відправляються в магазини купити швейцарський годинник, володіння яким приносить майже таку ж ейфорію, як і володіння іномаркою Ferrari або Lamborghini.

швейцарские часы ламборджини

Виробництвом наручного годинника у Швейцарії займається кілька десятків підприємств. Однак по-справжньому елітні годинники виготовляють такі фірми, як Rolex, Omega, Cartier, Longines. Вироби бренду Cartier, що відрізняються вишуканим дизайном та найвищою якістю, набувають і представники королівських династій. У багатьох країнах швейцарський годинник продається істотно краще за годинникові механізми, виготовлені в Німеччині або Японії.

Найкращим з кращих швейцарський годинник вважається і тому, що в державі, де його виготовляють, законодавством встановлена ​​мінімальна планка якості, якій повинні відповідати всі фірми, що випускають наручний годинник. Умовно продукцію швейцарських годинникових майстрів ділять на три класи – «супер-преміум», «люкс» та «преміум». У магазинах, де здійснюється їх продаж, можна знайти як відносно недорогий кварцовий годинник, так і ексклюзивні моделі в золотій оправі, прикрашені діамантами.

часы с бриллиантами

Нерідко швейцарські годинникарі виготовляють годинник із сапфіровими стеклами, які не тьмяніють і не стираються. Корпус зазвичай роблять із жовтого та білого золота, а також нержавіючої сталі. Дещо рідше застосовують титан і платину (а іноді і алюміній). Браслети фірмового годинника швейцарського виробництва роблять з монолітних фрезерованих ланок. Також годинник може утримуватися на зап’ясті за допомогою шкіряного ремінця. Фоновим кольором циферблату може бути білий, чорний, коричневий, сірий та інші.

продать швейцарские часы

Понад двісті років, переживши дві світові війни та інші несприятливі явища, працівники годинникових фабрик Швейцарії створюють для мешканців цієї країни та безліч інших тисяч примірників годинника щорічно. У годиннику швейцарського виробництва технологічна досконалість вдало поєднується з функціональною універсальністю. Великий асортимент стильних, розкішних і презентабельних творів швейцарських годинникарів дозволяє кожному не бідному громадянину вибирати для себе той наручний годинник, який найбільше йому імпонує.

сапфировые механизмы

Продати годинник швейцарського бренду нетривіальне завдання, але наші фахівці швидко оцінять і допоможуть з викупом дорогого наручного годинника. Для продажу просто заповніть форму для оцінки годинника. Ми гарантуємо високу ціну та чесність в оцінюванні.

Залишились питання?

Надішліть заявку на консультацію фахівця!